Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dikten är skriven för ca fyra år sen,

men på något mörkt sätt så gillar jag den fortfarande.




Child of Death

Child of death, that's me,
and I can never be free.
I'm locked up in the highest tower in hell,
I have the darkest soul as well.
No knights can save me,
I'm all alone, that's destiny.




Fri vers av Sanera
Läst 379 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-09-13 00:58



Bookmark and Share


  millie
Jag gillade den!
2010-09-13
  > Nästa text
< Föregående

Sanera