Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I loved you first

du faller
du försvinner
ur mina tankar
ur min kropp
mina känslor för dig dör, sakta

jag älskade dig




Fri vers av Sanera
Läst 403 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-08-31 22:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sanera