Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Monster

Jag stirrar på mig själv i spegeln
monster
Allt jag ser är uppsvällda ögon efter alla tårar
monster
Du förstör mig, och jag låter dig göra det
monster
Du är mitt monster
& jag är ditt




Fri vers av Sanera
Läst 457 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-07-29 22:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sanera