Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Riktning.



Här finns tilltalande.

Hur jag möter marken med min fot, hur
den möter mina steg med ett lätt frånstötande.

Hur jag tar och den

ger.

Jag borde bryta mitt i och föreställa mig

om att inte bli emottagen.

Kanske vi skulle kunna samsas då.

Våra väsen finna ett möte, ett

samtal mellan levande.

Tills dess rör jag vid dig och viskar

Tack.




Fri vers (Fri form) av Yrre VIP
Läst 235 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-08-31 20:19



Bookmark and Share


  Susie Blomqvist Simu (poetry in motion)
Underbart vackert. Lätt magiskt. =) Bokmärker. =)
2010-12-17
  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP