Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Närhet

 

under sänghimlen agnas tidigt famntag
i rödglödgade dimslöjor mötets kyss
där vilset anar något tätt intill   

under sin iver sökte bönen ett svar
lödde ljus under florets hägn  
för ett samstämmigt, ostört möte




Fri vers (Fri form) av Rosen VIP
Läst 321 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-09-01 00:03



Bookmark and Share


  Miss Mod
Vackert och lite mystiskt.
2010-09-02

  Anya VIP
En vacker bild som jag tolkar som ett ostört möte med Gud. Har jag fel? :o)
2010-09-01

  anits VIP
Berörande och vackert
2010-09-01

  Anna*
En tät text som kan tolkas på flera sätt. Orden ligger varma och tunga över minnet.
2010-09-01

  poetlinan
Ordvalen är underbara, riktigt fint detta!
2010-09-01
  > Nästa text
< Föregående

Rosen
Rosen VIP