Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
\"humbalamumbala, ett monsteer, efter deeet!!\" oh god i love timon å pumba


pill


ett piller
mitt hav av glömska
min känsla för snö

ett piller
dina frestelser är lömska
din makt kan ej dö




Övriga genrer av serum
Läst 262 gånger
Publicerad 2005-11-22 22:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

serum
serum