Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det är bara läsaren i sig som kan avgöra om en dikt faller honom eller henne i smaken. På de stora förlagen sitter de med makten i sina händer ooch det enda de tänker på om det är en poet som kommer att slå igenom.


BRA LYRIK

Jag har läst mycket poesi och fortsätter med det. Jag läser även biografier om poeter, men det ingår i mitt arbete.




Övriga genrer av Lace Ehnbom
Läst 388 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-09-01 18:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lace Ehnbom