Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
att inte inte inte inte bryta förtroenden är visst viktigt har jag lärt mig och om detta handlar denna dikt.


Vänskap

KLYFTIGT

Likt en apelsin kan verkligheten vara

skala försiktigt bort det skydd individen har för att lära känna henne, men

bryt inga löften ha hög moral och för ingenting ingenting ingenting vidare

Det bubblar inom mig alla dessa hemligheter

Var ska jag lägga dem

hos en präst?




Fri vers (Fri form) av Lace Ehnbom
Läst 386 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-09-01 17:24



Bookmark and Share


    Ken Cassel
Absolut inte hos en präst
Är du tokig eller
De har ingen tystnadsplikt idag
;))

Mvh

Ken
2010-09-01
  > Nästa text
< Föregående

Lace Ehnbom