Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ur mina dikter som ligger i mappar och pärmar hemma väljer jag här att publicera dem.


000104

Lämna mig

du nattens hemska mara


Låt bli!

Låt vara!


Jag vill aldrig vaka vid min egen bädd

Jag vill somna in så lugnt i min älskades famn,

men han är inte här


Mara!

Lämna mig i fred!

Låt vara!


Du kramar hårt mitt hjärta

Din färg är smärta




Fri vers (Fri form) av Lace Ehnbom
Läst 242 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-08-31 15:12



Bookmark and Share


  Skymning Blå VIP
Bra flyt och snyggt skrivit.

"Du kramar hårt mitt hjärta

Din färg är smärta"...ger ett bra avslut
AE
2010-08-31
  > Nästa text
< Föregående

Lace Ehnbom