Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Har så mycket material...


dec 1997

Hon gick och letade efter livet bland dunkla skuggor.

I dunklet fann hon enbart smulor av det liv hon ville leva.

När så månen gick till ro och solens förlösande kraft och ljus kom,

fann hon en ny morgon och ett nytt liv utan honom som kränkt henne i flera år.

Med hjälp av sina medsystrar fann hon hoppet och modet.

Så fann hon livet åter.




Fri vers (Prosapoesi) av Lace Ehnbom
Läst 247 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-08-31 15:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lace Ehnbom