Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Fotrsätter att publicera mina dikter för läsning för dig!


100831

Den spänner sig

ytan

Vattendroppen faller långsamt ner mot sjön

kaskader av regn stör den frid som var innan

Gråter Gud?

De bubblor som nu bildas på ytan är så många

Jag kan inte längre se

regnet störde min ro

Jag ville sitta här och måla min skog i akvarell

Färgen flyter ut på panån

Tavlan kan aldrig bli färdig


Summan av energin är konstant


Men är verkligen skapelsen intakt?

Verkligheten är föränderlig.




Fri vers (Fri form) av Lace Ehnbom
Läst 262 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-08-31 15:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lace Ehnbom