Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

hand i hand

vi byggde upp allt det där
med våra egna händer,
tillsammans lyfte vi upp kärleken,
högt ovanför våra huvuden
där den skulle få vara
i sällskap med våra själar,
och begravde det vi ville glömma

men vi förlorade vår kärlek
tillsammans med våra själar.

jag som ville vara speciell,
men jag går iväg
ingenstans
hand i hand med
ingen alls




Fri vers av EHuuva
Läst 481 gånger
Publicerad 2005-11-22 22:24



Bookmark and Share


    Fia
Bra dikt. Den är mycket sorglig. gillar språket
2005-11-22
  > Nästa text
< Föregående

EHuuva