Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

oförutsägbar

Måla mig en tavla
med färger jag känner

sjung för mig
i toner jag hört förut

hata mig
på ett sätt som är bekant för mig

Älska inte mig
för kärlek är något jag inte kan förutse




Fri vers av EHuuva
Läst 330 gånger
Publicerad 2006-07-25 17:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

EHuuva