Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

matt.

mitt hjärta är som en öppen bok
för dig.
men än håller du på
att lära dig läsa.

men är jag kvar när
du känner till hela alfabetet?
när du lärt dig tyda gåtorna
i mitt hjärta.

Jag ligger öppen för dina ögon.


(tills vidare)




Fri vers av EHuuva
Läst 388 gånger
Publicerad 2006-01-31 21:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

EHuuva