Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kyla

Du borde ha en klocka runt halsen,
en såndär som kossor har
Så jag hinner samla ihop mig,
eller fly.

För när du plötsligt dyker upp,
vet jag inte hur man beter sig längre.
Livrädd
och ändå är det dig jag hoppats på att se.

På tre röda blir jag iskall inombords,
som om jag sett ett spöke.

Är all din kärlek redan borta?
Kan en död relation spöka såhär?




Fri vers av EHuuva
Läst 458 gånger
Publicerad 2005-08-12 05:07



Bookmark and Share


  Dagg
Den första versen trissar upp intresset rejält, men är också det bästa med texten. Något av den första glöden tycks falna mot slutet.
2005-08-12

  Smultris
Åh du vad detta känns igen.

Gillar verkligen din text.
2005-08-12
  > Nästa text
< Föregående

EHuuva