Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mörkt skimmer

För säg mig,
mister...
Ursäkta mig,
sir?

Har du sett hatet hos dem
som aldrig sett mig
för mig, och den
jag är?

Har du sett
raseriet i deras blick?
Det vilda som kväver mig
utan ord
med skrik
Har du sett...

Har du sett mig?
För mina ögon,
mister,
sir...
Det sägs
att de mist sin glans

Säg mig,
kan du se mig
- SE PÅ MIG!
och förklara sedan,
hur livet är
för någon som du

Se på mig,
och säg mig;
- har du än dock
inte sett
någonting?




Fri vers av Erika Olsson
Läst 183 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-09-02 13:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Erika Olsson
Erika Olsson