Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Värdehandling!

VÄRDEHANDLING!

Det här är ditt liv!
ta det varligt, se så ge inte upp.

Se upp, akta dig så du inte ramlar,
faller falnar ner i dyn.

Du är älskad, var inte dum
du hatas av nån!

Kval och sköna val
var inte så jävla hal.

Tids nog så får du ditt
På gott eller ont

Vad? Hur?
Detta är en dikt om mig förstors!

Och om alla oss som lever!




Fri vers av Lars Hedlin
Läst 291 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-09-02 13:54



Bookmark and Share


  Tillbringaren VIP
Gillar speciellt din kloka rubrik.
2010-09-14

  LenaJohansson VIP
bra..
2010-09-03

  Suzy med punkterna
Just så Lars.
Bra
2010-09-03

  Anna*
Precis =0)
2010-09-03

  anits VIP
Mycket tänkvärt
2010-09-02
  > Nästa text
< Föregående

Lars Hedlin
Lars Hedlin