Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
tack qruiser.com för inspirationen


kvinna 58

kvinna 58, min inkorg: hej gullet har du varit stygg??

jag gick inte i bikten
jag gömde mig bakom skolböckerna
i övergången, lät jag folk röra vid mig, jag visste inte
vad man tar sig till
hur man tar
någon till sig

jag vet inte hur
man är ensam
kvinna 58 vet du
kvinna 58 tar det slut
hur ser jag ut
om hundra år
smakar träden
sommar
då?

min hud är torr som papper
fötterna spricker
du får inte smaka
allt det här är mitt


mitt



kvinna 58 har du inte tröttnat
vad finns att få
i arton år gamla ögon
vart jag än vrider
ser jag:
förvirring
desperation
hjälplöshetens utsatthet
kvinna 58 är en kropp värd
den kampen?

jag högg mig i armen
och gömde det i mina långärmade
kvinna 58 vem gömmer du
kvinna 58 om vi såg varandra
på stan, på ett café
du kanske håller i någon mans
hand
du kanske ser ner i marken
och går rakt
förbi




Fri vers (Fri form) av Hålihuvudet
Läst 260 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-09-02 18:35



Bookmark and Share


  lilla t
mmm, tycker om denna.
2010-09-02
  > Nästa text
< Föregående

Hålihuvudet