.

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

.




Muskelminne

 

 

 

Solströdda dagar

kan fortfarande falla i dunkel

när jag hör ditt namn

då pupillerna drar ihop sig

för kompensera det starka ljus

du en gång lätt falla på mig

 

 

 




Fri vers av Popcorntankar
Läst 225 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2010-09-02 19:45



Bookmark and Share


  poetlinan
De två sista raderna är magiska, mycket bra skrivet!
2010-09-03

  sulimaa
Vackert...smeksamt ...dina texter Patrick ...är smeksamma nu för tiden...
2010-09-02

  Tillbringaren VIP
Nu gjorde du det igen=)
Konstruktivt -j ag tycker om bilden och känslan som du får fram så enkelt och snillrikt.
2010-09-02

  etthjärtaäralltidrött
Mmm, känns igen.
2010-09-02
  > Nästa text
< Föregående

Popcorntankar
Popcorntankar