Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Linjer av förhoppningar

 

 

 

I hörnet

St:Eriksgatan Tomtebogatan,

ett första möte

 

där en dröjande omfamning

värmer förhoppningar

att vara just de två linjerna

som möts till att bli en spets

med en vision

att rita en gemensam livslinje

 

och inte bara korsa varandra

 

 

 




Fri vers av Popcorntankar
Läst 268 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2010-09-02 23:29



Bookmark and Share


  karenina VIP
där och då, linjer av förhoppningar - förmedlar ljus och tillförsikt
2010-09-03

  Tillbringaren VIP
Tycker jättemycket om denna. Fint tecknad förhoppning.
2010-09-03

  rundgångbalansochgungning
vackert
2010-09-03

  poetlinan
Oj så vackert, fick rysningar av sista raderna, perfekt ju!
2010-09-03

  sulimaa
Härlig önskan i några få rader ...håller tummarna för tur :)
2010-09-03
  > Nästa text
< Föregående

Popcorntankar
Popcorntankar