Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Morgon

Det är något speciellt
att vandra i en storstad
på morgonen
innan rusningen
torgen
ligger tomma
nästan öde
endast torghandlarna finns där
och förbereder

Gatorna har ännu inte fyllts
det är en stillhet
ett lugn
lugnet före stormen

Det ligger en förväntan
i luften

Vart bär denna dag hän

Händelser och möten
har ännu inte skett

Samhället likt en maskin
börjar starta

Sakta börjar en ny dag ta vid...

AA




Fri vers av AA VIP
Läst 243 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-09-03 01:39



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
Härlig känsla :)
2011-03-29

  Anna*
Under den tid då jag alltid gick över torget i sjutiden blev jag tjenis med dem som satte upp tälten inför torghandeln. Stannade och pratade lite om tid gavs. Lugnet som kryddas av förväntan är speciellt!
2010-09-10

  Line W
Mm, så härligt! :)
2010-09-07

    snöö
Jag känner känslan, väl beskrivet.
2010-09-03
  > Nästa text
< Föregående

AA VIP