Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Strandad

 

 

 

Kinden stilla vilande

på varm blottad barm

luftskepp från hennes läppar

letar sig in i glipan vid skjortkanten

lotsad av vaggande bröstkorg

sjunker jag utan fruktan till botten

för att förundrat lätt stiga

när mina tyngder förliser

i en njutfull suck

 

 

 

 




Fri vers av Popcorntankar
Läst 241 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2010-09-03 19:11



Bookmark and Share


  karenina VIP
vilken varm och mysig denna var, gillar gillar
2010-09-03

  sulimaa
Men mums!! Du börjar bli bra på det här nu!! :D
2010-09-03

  Tillbringaren VIP
Får mig att tänka på amning! =)
2010-09-03

  Sanningsägaren VIP
njutbar läsning
2010-09-03
  > Nästa text
< Föregående

Popcorntankar
Popcorntankar