Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Höstmorgon

Jag vaknade av att jag frös.
Det kändes väldigt höstaktigt, av känslan att döma.
Det är bara början av september.
Jag gick upp och tittade ut, himlen var blå
och jag tänkte att kanske hade känslan lurat mig.
Men när jag gick ut på altanen
och kikade på termometern visade den bara nio grader.
Det började verkligen bli höst nu och det var inte känslan som hade lurat mig.
Det var himlen.




Fri vers (Fri form) av lalex
Läst 246 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-09-03 20:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lalex
lalex