Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
om en fin tjej


Nattetid

Och du var så varm den natten
Så mjuk
Och du luktade så gott
Vi gjorde inget speciellt den natten
Men det gjorde ingenting
Jag var lycklig ändå
Det bubblade i hela kroppen
Mitt hjärta bultade, snabbt
Och jag kände att ditt hjärta bultade också
Under din mjuka hus
Din mun såg så mjuk ut
Och det var frestande att prova om den var det
Vi kändes som magneter
Som om vi drogs mot varandra
Men båda två kämpade emot det
Försökte låtsas som ingenting
Vi skrattade mycket den natten
Vi pratade mycket också
Som somnade jag med din arm runt mig
Och det gjorde mig ingenting
Att vi bara hann sova två timmar den natten
Det var värt det.




Fri vers (Fri form) av lalex
Läst 233 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-03-07 23:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lalex
lalex