Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bara dig själv.

Varför går du hela tiden runt och tror att du är så mycket bättre?
Varför skulle du vara mycket bättre än någon annan människa på jorden?
Har du ens tänkt tanken, eller tänker du bara på dig själv?
På det som rör dig själv, och bara dig?
Och tänker jag bara på mig själv, där jag sitter nu och vill få min dröm uppfylld?




Fri vers (Fri form) av lalex
Läst 291 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-11-04 16:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lalex
lalex