Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Eftertext till Höstepedemi




Alternativ

Men på något vis gör det mer ont, att inte förmå sig slänga sitt hjärta ned i lejongropen. Att bara låta det slå sina ständigt ensamma slag innanför huden.




Fri vers av Tillbringaren VIP
Läst 239 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-09-04 19:51



Bookmark and Share


  kir
fin o klok
2010-09-06

  yta
Ja verkligen!!
2010-09-05

  Anya VIP
Mycket fin! Roligt nu när jag fick bilden klar för mig.
2010-09-04
  > Nästa text
< Föregående

Tillbringaren
Tillbringaren VIP