Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vinden

Du snurrade min jord runt ,och du färgade min själ med kärlekens färg. Du tog mig till kärlekens äng och lämnade mig ensam gråtande bland blommorna. Du sa att det skulle vara du och jag, men du förrådde mig. Jag minns dagarna vi hade tillsammans, jag minns dom med glädje och sorg. Hur du levde, hur du ledde, hur du kände. Jag minns vår sång, hur den levde vidare när vår kärlek dött. Den spreds med vinden bort mot horisonten, bort från mig och jag bort från dig.




Fri vers av NaturligaJag
Läst 196 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-09-05 10:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

NaturligaJag
NaturligaJag