Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Drömmande

När vi ramlar ner, reser vi oss upp igen
När vi förlorar, satsar vi på nytt
Dag efter dag, natt efter natt
Även när mörkret faller, slutar vi aldrig hoppas
På den nya vägen som ska komma
På det som vi aldrig vågat släppa
Drömmande människor är vi
Vi som aldrig ser verkigheten i säg
Vi ser bara det som vi vill se
Slutar aldrig släppa taget om våran dröm
En drömmande människa är jag




Fri vers av NaturligaJag
Läst 248 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-12-20 18:51



Bookmark and Share


  Katinka VIP
Ja, drömmen är en livskraft. Fint!
2010-12-20
  > Nästa text
< Föregående

NaturligaJag
NaturligaJag