Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lögnen

Jag är trött på dina lögner, dina falska ord.
Mina förhoppningar som försvinner mer och mer.
Tårar som svider och hjärtat som brister.
Inget jag står ut med längre, får inte fortsätta
Tänker inte se mellan fingrarna längre
Du får skylla dig själv, jag går min egen väg
Låt mig bara vara , jag klarar mig alltid
På min egen hand, som det alltid har varit.




Fri vers av NaturligaJag
Läst 263 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-12-09 14:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

NaturligaJag
NaturligaJag