Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du måste finnas

Jag kan inte längre se en mening, jag får finna mig mellan ödets väggar. Hela mitt väsen gör upprop och vill säga nej. Framför mig gapar en avgrund och jag ryser av mina tankar på att du inte finns till fast jag trodde på dig. Vem ska hjälpa mig att härda ut livet. Vem ska hjälpa mig att inte bara se smärta med att leva. Du måste finnas, du måste. Livet är en börda utan dig, plågor som förvrider min kropp i olika mönster. Du måste finnas, inte bara i min fantasi.




Fri vers av NaturligaJag
Läst 232 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-09-05 16:34



Bookmark and Share


  queenia
jaaa... känslan av ett stort ja, när man läser din text, växer sig i mig. Och jag känner att du har satt ord, på mina tankar.. dem förgångna och dagens.

tack! *ros*
2010-09-05
  > Nästa text
< Föregående

NaturligaJag
NaturligaJag