Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Drömmar

Jag ser ett stort vitt hus ute i skärgården. Jag står på min veranda som vetter ner mot havet och vattnar mina älskade blommor. Jag tittar upp och ut genom fönstret och ser fem barn springa på tomten, leker, gungar och badar från vår brygga. Hunden simmar och skvätter omkring sig, och jag ser det stora äppelträdet växa högt upp mot himlen. Landets grödor har börjat gro och jag känner smultronens sötma i munnen. Min kärlek sitter på bryggan med den yngsta i knät. Doppar ner ena foten i det ljumma vattnet. Drar den i små cirklar. Jag hör barnskrik och mitt namn ropas. Jag släpper kannan med vatten och följer sakta den stenade gången ner mot bryggan. Sätter mig på bryggan, barnen skriker förtjust när jag skvätter vatten mot dom med min ena hand. Jag skrattar och kysser min älsklings kind, och snart tar jag emot mitt barn som kryper från hans till mitt knä. Hon vänder upp sitt ljusa lilla varma huvud och blickar in med sina blå stora ögon in i mina. Hon gäspar litet så man ser hennes två små framtänder. Jag lägger mig på bryggan och barnet på min mage. Snart hörs små tysta suckar och hennes hjärtslag som dunkar sakta mot min mage. Jag ler för mig själv och kollar upp mot den ljusa blåa himlen. Detta är min, bara min dröm.




Fri vers av NaturligaJag
Läst 152 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-09-05 17:27



Bookmark and Share


  Elaine.S VIP
En väldigt fin dröm som är alldeles full av lycka över det enkla i livet som t.e.x att vara med dem man älskar.
2010-09-05

  Kristina Wallbing
vacket och idylliskt beskriven dröm. Kanske mångas dröm..
2010-09-05
  > Nästa text
< Föregående

NaturligaJag
NaturligaJag