Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Missionskyrkans bytesdag

Imorgon ska missionskyrkan ha bytesdag, så här är min önskelista
För ett mekaniskt hjärta kan någon få en laptop med Windows vista
och för att få mekaniska delar till min arm,
kan ni få min treåriga son som jag närt vid min barm
Jag vill byta Sebastian, min fina guldfisk
mot att någon förbättrar min hjärna med en hårddisk
Jag vill byta bort allt mitt ihopsamlade bandmerch
för att få bli en högteknologisk übermench
För att bli ett bättre väsen, en människa plus
kan jag hoppa framför bil, tåg eller buss
Jag vet vad ni tänker, och visst
det var Star trek som gjorde mig till transhumanist




Fri vers av Demon
Läst 468 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-09-05 19:02



Bookmark and Share


  Pot Pourri
toppoesi rakt av. tack för denna läsning. bara ler åt din bytesdag och önskar reklamblad för nästa år också :) "übermenchen das dassrulle-automat i ett tefatsformat" flyger genom huvet (undrar varför..^^) thx anyway!
2010-09-05

  PPQ
älskar den här
2010-09-05
  > Nästa text
< Föregående

Demon
Demon