Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Johans relation till sand

När Johan var lite så var han normal,
han var precis som man skulle va'
Sedan kom denna förjävlighet
som i folkmun kallas pubertet
De andra hade sex och det var bra,
men Johan läste hellre artiklar om chupacabra
De andra undrade om hans vagina var fylld med sand,
för Johan ville inte ens hålla i hand
De tyckte att Johan var onormal,
han var inte som man ska
han gillar inte kroppskontakt,
så därför ska vi slita, klänga och dra.
Tillsluts så blev Johan arton år
så kan det bli när åren går
men han var fortfarande inte en riktig man
Han hade inte gjort allt man med en mandom kan
hans vänner bad en bön;
att "snälla gud, låt han få knulla någon av valfritt kön"
Johan hörde och hittade en kvinna som ville bli betäckt
men ska man inte ens få knulla utan att det räknas som våldtäkt?
För det här kändes inte bra,
Johan var inte helt som en man ska
Hela grejen kändes väldigt fel,
han kände sig äcklig och inte alls hel
Det hade inte varit ett dugg kul,
och tjejen var faktiskt ganska ful
Men han hade inte kunnat säga nej,
för vem fan vill inte knulla med en villig tjej?
Hon försökte att nudda den, men Johan drog bort sin hand
och irriterat frågade hon om hans vagina var fylld med sand




Bunden vers (Rim) av Demon
Läst 430 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-02-01 17:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Demon
Demon