Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Efter sex

Julia hade äntligen gjort det. Hon hade förlorat oskulden, och nu så låg hon bredvid den sovande unge mannen som hade fått äran att ta den.

Hon var besviken. Hon hade alltid föreställt sig att sex skulle kännas som det mest dekadenta hon någonsin varit med om. Hon hade trott att hon skulle skala av sig Jungfrun™ och blomstra ut i Horan™ så fort hon gjorde det, men hon kände sig varken dekadent eller sexuellt fridgjord. Inte ens lite småkinky, trots att det var två månader kvar tills hon fyllde femton, och snubben hon hade haft sex med var tjugotvå.

Hon suckade och stirrade upp i taket.
Jahaja.
Hon lade sina händer på sin mage och såg ned på den. Tänk, en dag så kanske det skulle ligga en bebis i den.
Det kanske redan gjorde det, ett färdigvuxet litet barn.
Hon kunde ju omöjligt veta om det kommit en utomjording till henne när hon sovit och inseminerat henne.

Hon smekte sin platta mage och log. Hon kunde riktigt se det framför sig hur ett litet monster bestående av fjäll, tänder och klor kröp ut ur hennes vagina. Den skulle säkert vara hungrig när den föddes, och då var det ju tur att hon hade en person precis bredvid sig som den kunde äta på.
Hon skulle döpa den till Isadora, efter sminkmärket.

Hon skulle bli tvungen att hemskola Isadora, eftersom hon troligtvis inte skulle få gå i skolan på grunda av att hon inte var människa.
Jävla fascister.

Tillslut så skulle Isadora växa sig så stor att Julia skulle kunna rida på henne. På detta sätt skulle de spara jättemycket pengar eftersom hon inte behövde åka kollektivt längre.
För de pengarna så skulle lilla Isadora få allt hon kunde önska sig! Leksaker, filmer, mat, ja allt hon kunde tänka sig.
En dag skulle Isadora bli så stor och stark att ingen kunde stoppa henne. Hon skulle i en rasande fart förstöra städer och sprida kaos, och på sidan så skulle Julia stå, med stolta tårar i ögonen och utbrista:
"Det där är min dotter!"
Sedan så skulle Isadora bli förälskad i en vacker kvinna, och denna kvinna skulle föda Julias barnbarn.
Max, Loreal och Garnier.

Mannen som låg bredvid henne hade tydligen vaknat. Han la sig hand på Julias mage för att visa att han ville kela, men hon puttade bestämt bort den.
"Sluta! Du kan skada barnet!"
Han gav henne en konfunderad blick, men beslöt sig för att han var för bakis för att bry sig om galna fjortisar, så han gick upp och lämnade henne ensam i sängen.
Julia rullade över på sidan och log lyckligt. Hon var redo att skaffa en familj.




Prosa (Novell) av Demon
Läst 1070 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-12-06 16:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Demon
Demon