Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

i allt

 

i allt

finns allt

 

i allt

är allt

 

i allt

levar allt

 

därmed är existensiellt allt

allt är existerande existens

 

i allt

lever tecknen

 

 

ändå

sätter människan på sig skygglappar

 

elementen ryter upp människans hjärtportar

 

har du sett

en sörjande

 

vackla

 

vackla med kroppen utan ben

lealös

 

stel

 

vindar är kastvindar

 

sörjandekastas

 

varför sätter du på dig skygglappar

 

varför hör du ej

rösten

 

ditt inres

vackra viskande röst

 

sången

alla världars sång

 

elementen slår dig ej

 

elementen ryter upp människans hjärtportar

se dina bröder och systrar

i allt och i ditt inre

 

 

har du sett en sörjande

vackla

 

 

så är

 

 

 

elementens smärta




Övriga genrer av Lena Själsöga Keijser
Läst 191 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-09-05 23:15



Bookmark and Share


  Anya VIP
Så fin om att vi ska se varandra. Inledningen är superb.
2010-09-06
  > Nästa text
< Föregående

Lena Själsöga Keijser
Lena Själsöga Keijser