Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ännu ett förhållande som gått i kras och där står redan en ny och väntar...


Öppna

Så många gånger som jag öppnat mig.
Vill jag öppna mig igen.
Öppna mina känslor för dig.
Ännu en ny, är skapad.
Orkar jag ta imot den.
Orkar jag öppna den.
Förseglad som ett kuvert,
står jag vid sidan om och ser mig. Ser mig själv.
Du ser mig, men ser jag mig själv?




Fri vers av 303
Läst 241 gånger
Publicerad 2010-09-06 15:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

303
303