Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

V


Så kom det med storm.
Jag tar det som de kommer. Vänner för livet.

Stanna. stanna för evigt min vän.

©2007TherésG




Fri vers av 303
Läst 539 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-06-05 01:16



Bookmark and Share


  J A Nicander
Vacker och värmande, med inslag av sorg eller?
2008-02-17
  > Nästa text
< Föregående

303
303