Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Smycke

Jag blottar min strupe för dig
Hugger du eller smeker du?
Eller är du som de andra?
De som söker smycket till sin hals
Ett smycke för att få sig själva att må bra

Jag orkar inte bära det längre
glansen har bleknat
Jag vill hitta det riktiga
Den som får mig att vara lycklig

Är det du?

©2007TherésG




Fri vers av 303
Läst 505 gånger
Publicerad 2007-05-16 23:43



Bookmark and Share


  J A Nicander
Från en typ av närhet som är tidsbegränsad och oengagerad blommar en önskan ut om en varaktig ömsesidig relation där närheten finns i allt som genomsyrar den. Smycket är är en fin symbolism. Vackert!
2008-02-17
  > Nästa text
< Föregående

303
303