Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

delad


Du min fina
jag var rädd
jag är rädd

att släppa
det känns bra
men ändå så läskigt
du är så fin

jag är kär
kär i dig
jag är rädd
är jag kär?

känns det bra?

go for it
go for it

om du skulle lämna mig
jag kan fortfarande stänga av mig
om det behövs
därför är du inte ända inne

jag är jag
du är du

frigör mig
släpp mig fri

©2007TherésG




Fri vers av 303
Läst 494 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-06-28 19:49



Bookmark and Share


  J A Nicander
En tydlig önskan om närhet med en samtidig rädsla för att att såras och gå under av ett brustet hjärta. Starkt ordande och så välbekant att alla som läser detta kan känna in sig själv i varje bokstav av din utandning.
2008-02-17

  Björn Karlsson
Vacker och finstämd
lyrik
jag tycker om den här
2007-09-19

  Jack E. Gladh VIP
Skön text i osäkerhetsstadie. Oetablerad trygghet. Rädsla/nyfikenhet som krockar.
2007-06-28
  > Nästa text
< Föregående

303
303