Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om den fanns

Finns det en plats där solen aldrig slutar lysa, där fåglar inte slutat att sjunga? Barn som slutat att gråta och vuxna som börjat älska på nytt och förnyat dom släckta lågorna som timrat på ett ensamt ljus. Där det är tyst, så tyst att när jag följde dig hem den natten hand i hand med dig kände jag mig så vuxen. När du såg mig i ögonen med nya ögon och jag hoppades på en framtid med dig. Och jag drömde om den platsen som inte fanns , om den platsen nu fanns.




Fri vers av NaturligaJag
Läst 141 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-09-06 17:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

NaturligaJag
NaturligaJag