Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rosen

Kärleken är likt en röd ros. Det vackraste du någonsin skådat, du drömmer om dens doft som sprider sig i vindarna långt bort. Du sitter och skådar dens röda blad som sakta silar mot marken när den vissnar. Det ända som finns kvar är en stjälk, en stjälk som kämpar för att föda ett nytt liv. Och minnet från dens blodröda blad och ditt från dina drömmar när eran kärlek fortfarande levde.




Fri vers av NaturligaJag
Läst 146 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-09-06 17:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

NaturligaJag
NaturligaJag