Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Soulless

Du låtsades vara min vän, min ända vän. Jag gjorde allt för dig men du slog bort det. Jag öppnade mitt hjärta för dig och jag älskade dig. Du ljög för mig och skadade mig in på själen. Jag förstod aldrig hur du kunde smutskasta mina drömmar, och sätta fram dina först. Jag förstod sen, mycket senare att du själv inte hade någon själ, du var själlös.




Fri vers av NaturligaJag
Läst 171 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-09-06 17:48



Bookmark and Share


    Sockersöta_Jag
vad bra du skriver! Du är mycket duktig på att förmeddla känslor!
super! kram Sanna
2010-09-12
  > Nästa text
< Föregående

NaturligaJag
NaturligaJag