Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Follow, misguide, stand still Disgust, discourage on this precious weekend ending This love's for gentlemen only, wealthiest gentlemen only


1989

du är grov
men inte hård

rädd
men inte feg

du blir kär
men utan känslor

har du någonsin tänkt på
hur du ser på världen?

du har aldrig sett den
men du vet att den är rund




Fri vers av Mäkitalo
Läst 350 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-09-06 17:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mäkitalo
Mäkitalo