Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

coca cola



du ger mig solskenets
vitaminer
och exotiska länder
clementiner
du är min människa




Fri vers av Mäkitalo
Läst 396 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-09-30 14:33



Bookmark and Share


  Arowana
Texten skiner mig i ögat så jag inte kan se rakt på den.
2010-03-09
  > Nästa text
< Föregående

Mäkitalo
Mäkitalo