Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det lyser i fönstret hos min granne

Det är allt
längs ryggkotorna
ända upp
till hårfästet


Det är mörkt
längs tårna
runt om
kring


Min vän är hel
jag är halv
vissa saker
i livet
är bäst

att aldrig
prata.
om



Kanske blir man
vad man är




Fri vers av Mäkitalo
Läst 388 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-10-31 16:42



Bookmark and Share


  Jocy Joyless
åh vad bra! "kanske blir man vad man är!
2010-10-31
  > Nästa text
< Föregående

Mäkitalo
Mäkitalo