Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

År gick, dag kom



Dimmornas lek
mamma, pappa, barn


jag ska skydda dig ifrån allt




Fri vers av Mäkitalo
Läst 344 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-09-14 21:58



Bookmark and Share


  Monika A Mirsch VIP
... och natten smyger sig in - vackra rader!
2010-09-14
  > Nästa text
< Föregående

Mäkitalo
Mäkitalo