Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En ny dag gryr!

En ny dag gryr!

Solstrålarna väcker
naturen ur sin sömn

Stilla rör sig vinden
blandlövverken

spelandes sin mjuka
sorlande melodi

Glimrande ögon
lockar i doftande grönska

Mäktig skönhet
skiner i all evighet




Fri vers av Lars Hedlin
Läst 397 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2010-09-07 13:02



Bookmark and Share


  mare VIP
Fint diktat...
2010-09-09

  Maiah VIP
en vacker beskrivning på gryning som är det vackraste som finns...
2010-09-08

  Anna*
Och den mäktiga nya dagen är full av ny nåd i alltings skönhet. Bara för oss att njuta av. Tack!
2010-09-08

  anits VIP
Berörande
2010-09-07

  Margithe VIP
vacker
2010-09-07

  Suzy med punkterna
Naturskönt fint
2010-09-07
  > Nästa text
< Föregående

Lars Hedlin
Lars Hedlin