Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

rede

 

 

ser fåglar, i kvällsvinden plockar de pärlor

för yttre öga osynliga

för inre öga tonande klangljus

det ljuset av klanger

är stjärnstoff

stoft kanske en säger

jag säger stoff  ty jag vördar det ordet

ordet är mjukt

ser fåglar i kvällen

linda, sluta vingar om kropp

fåglarna är

en fågel

jag ser

alltets vingar slutas om

kroppen

jag ser fågelns rede

i mitten vaggas jorden

dröm barnet mitt

i hjärtsolens

helande

dröm




Övriga genrer av Lena Själsöga Keijser
Läst 188 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-09-07 21:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lena Själsöga Keijser
Lena Själsöga Keijser