Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En dikt till mina älskade vänner


Till Mina Älskade Vänner

Till er mina älskade vänner!
Jag sitter här i rummet och tänker på er.
Hur fantastiska ni är, hur mycket ni ställt upp på mig.
Ni ska veta hur mycket det har betytt och betyder för mig.
Vad det än har handlat om så har jag alltid kunnat ringa er.
Ni har alltid funnits där. Det betyder enormt mycket för mig.
Under mina svåra tider fanns ni där, ni stöttade mig i allt
Ni hjälpte mig när livet kändes tungt. Ni fick mig upp på fötter igen.
Det är tack vare er jag är där jag är idag.
Under åren 2007-2009 Var ni helt underbara.
Ni ställde upp så enormt mycket på den tiden.
Jag insåg det nog inte själv men ni fanns alltid där.
När jag inte fick prata med er, Fick umgås med er..
Ni stod kvar där och väntade. Ni är äkta vänner.
Jag älskar er! Man kan nog inte ha bättre vänner än er.
Jag har kanske inte alltid varit världens bästa vän.
Men ni har ändå funnits där och stöttat mig i mina val.
I mina jobbiga stunder har ni funnits där.
Det är tack vare er som jag är den tjej jag är idag.
Ni har fått tillbaka min styrka, Min energi, Mitt självförtroende.
Ni har fått mig att bli den människa jag vill vara!
Ni är bäst.
Älskar er!
Ni vet vilka ni är!




Fri vers (Fri form) av Sorgsen_Fliicka
Läst 371 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-09-09 00:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sorgsen_Fliicka
Sorgsen_Fliicka