Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Dikt till en vän som dog i feb 2011


Vila i frid

Saknar dig min underbara vän, det har nu gått tre månader.
Vill fortfarande inte förstå att du är borta!
Tänker på dig varje dag och natt. Saknar alla dina skämt, dina sms, ditt underbara leende.
Allt är så tomt utan dig, saknar dig underbara vän!
Ingenting är sig likt sen du lämnade oss.
Du är saknad. Kommer aldrig glömma dig vännen!
Tittar på ditt foto varje dag och fäller några tårar.
Du var så ung, hade hela livet framför dig.
Gud tog tillbaka sin vackraste ängel.
Önskar jag hade hunnit ta ett farväl men allt gick så snabbt.
Saknar dig!
Vila i frid vännen, vi ses snart igen vännen!




Fri vers av Sorgsen_Fliicka
Läst 266 gånger
Publicerad 2011-06-18 20:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sorgsen_Fliicka
Sorgsen_Fliicka